Zákaznícka podpora:speemsk@gmail.com

Aké je to rastúce oblečenie? Prečo dvojveľkosti?

 

U nás v Speem je to veľkosť v dvoch číslach na oblečení. To znamená, že napríklad detské tepláčiky 74/80 vám vydržia od veľkosti dieťaťa, ktoré má aktuálne 74 až do jeho veľkosti 80. Orientuje sa v tom ľahko. A oblečenie s dieťaťom pobudne dlhšie. Pri oblečení pre bábätká preto nájdete restúce patenty a pri väčších veľkostiach napríklad predĺžené strihy. Pri výbere oblečenia berte do úvahy aj to, že všetky veci, ktoré šijeme sú väčšie než tie komerčné. Nemusíte sa preto báť a objednať pre istotu o číslo väčšie. Môže sa potom stať že to bude vášmu drobcovy dobré o rok. A to je škoda.
 
Snažíme sa šiť všetky vecičky pre deti s dôrazom na pohodlie, kvalitu a udržateľnosť. Nezabúdame na ekologickú stránku veci. Modal, z ktorého vyrábame, je ekologický a spracovávaný šetrne k prírode. Ale vy už viete, že sa vyznačuje príjemnou mäkkosťou.
Rastúce oblečenie
 
Pre našich najmenších zákazníkov šijeme rastúce oblečenie. Overaly na spanie a rastúce tepláčiky majú patenty na nohách a rukách. Dajú sa ľahko ohnúť. Ak napríklad máte bábätko s veľkosťou 62/68 overal mu ohnete pri menšej veľkosti. Ako rastie, postupne sa patenty vyrovnávajú, a tým je overal rastúci. Pri overaloch sme mysleli aj na rýchlosť prebaľovania. Obojstranný zips zaistí rýchle obliekanie aj vyzliekanie. Takéto oblečenie je vhodné aj ako výbavička pre bábätko alebo darček pre budúcu mamičku.