Zákaznícka podpora:speemsk@gmail.com

Detské čelenky pre bábätká

Detské a bábätkovské čelenky sa u nás stali mimoriadne obľúbenými kúskami. Každá z farieb má svojho parťáka aj medzi detskými tepláčikmi alebo našimi kamašľo legínami. Tvoria spolu krásne zladené sety. 

Čelenka pre bábätká

Detské čelenky sú obľúbené pre svoj pohodlný a mäkký materiál, ktorý je elastický a netlačí na hlávku dieťaťa. Deti ich môžu nosiť po celý deň bez toho, aby sa cítili nepríjemne. Materiál je zároveň savý a výborne odvádza pot. Savosť je až o 50% väčšia ako pri klasickej bavlne. Naše detské čelenky majú vpredu imidžový uzol, ktorý sa hodí skôr pre dievčatá. Často sa nás pýtate či máme aj detské čelenky pre chlapcov. Nájdete ich u nás v prevedení nazvanom Basic. 

Detská čelenka pre chlapcov

Ako si vybrať správnu veľkosť čelenky?

Čelenky vyrábame v troch veľkostiach. Najmenšie s veľkosťou č.1 sú určené práve pre bábätká od narodenia až po približne 1,5r. Elastickejšie materiály ako sú tie z rebrového úpletu alebo tenšia ružová čelenka či zelená čelenka sú vhodné aj do 2r. 

Pre väčšie deti až do 10r. je vhodná veľkosť č.2. Veľkosť č.3 je už univerzálnou dospeláckou veľkosťou. Túto si objednávajú zväčša práve maminy, aby sa pekne zladili so svojimi ratolesťami. 

Každá čelenka má na našom e-shope veľkostnú tabuľku aby ste sa vedeli čo najpresnejšie zorientovať. 

značka speem - čelenky


Vyrobené na Slovensku

Čelenky, ako všetko čo nájdete pod značkou Speem, je vyrobené lokálne u nás na Slovensku. Veríme, že okrem udržateľných materiálov, ktoré používame, je aj lokálna poctivá výroba krôčikom ku kvalitnejším produktom a zdravšej planéte.  

Všetky Speem čelenky nájdete tu.