Zákaznícka podpora:speemsk@gmail.com

Slovenské pyžamá pre deti

Detské pyžamá sú tovar, ktorý nevyrába každá slovenská značka detského oblečenia. Predsa len je to špecifický produkt, ktorý nekupujeme tak často. Okrem nás v Speem, sa ich predsa len pár nájde a my sa z toho tešíme.

Aké veci sú pre nás pri detských pyžamkách najdôležitejšie?

Slovenské pyžamo zoo

  1. Materiál

Materiál, z ktorého sú pyžamá vyrobené, je dôležitým faktorom, ktorý by ste mali brať do úvahy pri výbere detských pyžám. Materiál by mal byť pohodlný, mäkký a priedušný. Nikto predsa nechce spať v škrabavom pyžame, ktoré tlačí. Detské pyžamo ZOO bol náš úplne prvý produkt, ktorý sme vyrábali z materiálu modal a nikdy sme od neho neupustili ani pri ďalších produktoch. Dokonalá mäkosť, úžasná savosť (vsiakne až o 50% viac potu ako bavlna), priedušnosť, farebná stálosť a navyše ekologickosť. Modal sme si vybrali, ako materiál ideálny pre detské oblečenie.

  1. Veľkosť

Detské pyžamá by mali byť vybrané v správnej veľkosti. Pyžamá, ktoré sú príliš tesné, môžu byť nepríjemné a obmedzovať pohyb vašich detí. Ak je strih krátky, pri spaní sa môže pyžamko vyhŕňať na chrbát, čo nie je ideálne ani v lete pri otvorenom okne ani v chladnejších mesiacoch. My sme aj pri pyžamách zvolili systém dvoj veľkostí a to z čisto praktických dôvodov. Aby pyžamo dieťa mohlo nosiť čo najdlhšie, a nevyrástlo z neho za pár mesiacov. Naše strihy sú predĺžené, a tak naozaj poslúžia dlhšie obdobie a zároveň minimalizujú spomínané vyhŕňanie na chrbát.

detské pyžamá Speem

  1. Dizajn

Každé dieťa má svoje obľúbené oblečenie. Naším cieľom je, aby mali obľúbené aj svoje pyžamko, ktoré s radosťou berú do škôlky alebo doma do postele. Naše pyžamká sa uberajú skôr minimalistickým štýlom. Dievčenské pyžamko s volánovou sukničkou, pyžamko s frajerským a zároveň praktickým klokankovým vreckom alebo naše aj vaše obľúbené zvieratkovské Zoo pyžamko. Každé je iné a jedinečné, tak ako sú deti.

  1. Funkčnosť

Jednoduché obliekanie je pre deti základ. Detské pyžamá by mali byť pohodlné a jednoducho sa obliekať a vyzliekať. Funkčnosť a jednoduchosť je pre nás dôležitá. Preto sme pyžamká pre najmenších od veľkosti 50 do veľkosti 92 urobili ako detský overal na spanie s obojsmerným zipsom. Prebalovanie sa stáva omnoho jednoduchším s rýchlejším. Klasické pyžamká majú dostatočne veľký otvor na hlavu a nemajú žiadne prvky, ktoré by v obliekaní a pohodlí mohli prekážať.

  1. Bezpečnosť

Pri výbere detských pyžám by ste mali brať do úvahy aj bezpečnosť. Zvoľte pyžamá, ktoré sú vyrobené z bezpečných a testovaných materiálov. Naše materiály majú najvyšší OEKO TEX certifikát class1, ktorý zaručuje vhodnosť pre deti od 0-3r. Z tohto štandardu nepoľavujeme ani pri oblečení pre staršie deti.

certifikál OEKO TEX modal