Zákaznícka podpora:speemsk@gmail.com

Slovenské detské oblečenie na fotení v Taliansku

Ako rodina sme sa rozhodli tento rok stráviť našu letnú dovolenku v nádhernom a blízkom letovisku Lignano Sabbiadoro na severe Talianska a vzali sme so sebou kúsok domova - našu letnú udržateľnú kolekciu detského oblečenia značky Speem.

Prvý deň sme sa vybrali na najbližšiu piesočnatú pláž len cca 200m od nášho ubytovania. Nina si obliekla mäkučké šaty a ako hviezda prechádzala medzi lehátkami na rozpálenom piesku. V prvom momente ju piesok očaril viac než samotné more. To nekonečné pieskovisko bolo pre ňu raj.

letné dievčenské šaty - Speem

Našou ďalšou zastávkou na fotografovanie bolo mólo s historickým majákom Faro Rosso. Chlapci v letných tričkách a Nina v krátkych kamašliach s trakmi obdivovali výhľad na široké more a lode, ktoré preplávali okolo. Mali sme málo času na fotenie, deti sa ponáhľali späť na pláž, aby sa osviežili vo vode.

slovenske-detske-tricko-speem

Fotenie s deťmi často vyžaduje veľa improvizácie, ale napriek tomu sme zachytili pár krásnych záberov a zažili sme veľa zábavy.

Poslednou fotografickou destináciou bolo mesto Padova. Toto miesto dýcha pravou talianskou atmosférou. Posúďte sami. Hlavným hrdinom fotenia bola naša Nina a letný detský overal.

 

detsky-kratky-overal

 

Ak vás zaujíma celá naša dovolenka s deťmi v Taliansku, rozsiahlejší blog nájdete tu: Dovolenka s deťmi v Taliansku - Denník nevyspatej matky